Even voorstellen.

Mijn naam is Rick Czampiel en ik werk onder de bedrijfsnaam Electricz. Met ruime ervaring als elektromonteur weet ik als geen ander wat er komt kijken bij het aanleggen en onderhouden van elektrische- of beveiligings installaties. Deze website geeft u een indruk van wat ik voor u kan betekenen. Voor meer specifieke informatie kunt u mij bereiken per telefoon, mail of het contactenformulier op de website.

Een groot deel van de klussen rondom de elektriciteitsvoorziening in uw woning of bedrijf kunt u wellicht zelf uitvoeren, voor de wat complexere klussen heeft u waarschijnlijk liever de hulp van een erkende elektricien in. Deze elektricien vindt u bij Electricz! Ik ben niet niet alleen zeer ervaren in mijn vak, maar heb daarnaast de vakkennis in huis om uw wensen binnen een korte tijd te kunnen verwezenlijken. Of het nu gaat om het verhelpen van een vervelende stroomstoring of kortsluiting in uw woning, het aanleggen van leidingen voor nieuwe elektriciteitsdraden of iets als het repareren van elektrische apparatuur in uw woning of bedrijf, Electricz heeft de kennis en het vakmanschap in huis.

Ook bijvoorbeeld het uitbreiden van uw groepenkast behoort tot de mogelijkheden, dit kan noodzakelijk zijn als u geregeld te maken heeft met een stroomstoring of bijvoorbeeld bezig bent met de installatie van een elektrisch kooktoestel in uw woning. Vaak heeft een elektrisch kooktoestel meer stroom nodig dan de gebruikelijke elektrische apparaten, waardoor het uitbreiden van uw groepenkast noodzakelijk is.

Mocht u een camerasysteem willen aanbrengen rond uw woning of bedrijfspand, dan bent u bij Electricz aan het juiste adres! Ik heb ruime ervaring met het plaatsen van camera's en het monitoren op afstand van uw eigendommen.

Waarom is het verstandig een elektricien in te schakelen?

Het werken met elektra vereist precisie en ervaring van vakmensen. Het inschakelen van een elektricien is dan ook in veel situaties de beste oplossing. Naast het aanleggen van nieuwe elektriciteitsnetwerken verhelpt een elektricien namelijk ook de problemen die elektriciteit met zich kan meebrengen. In eerste instantie kunt u dit zelf proberen op te lossen, maar in verband met het risico op bijvoorbeeld stroomschokken en eventueel brandgevaar kunt u beter meteen een professional inhuren.


 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Instagram